18-09-07

Wedstrijdverslag duiveltjes -8 (15 september 2007)

Op een stralende nazomerse zaterdagvoormiddag stond de 3e speeldag van de competitie op het programma. De verplaatsing naar het dichtbij gelegen Zevergem kon wel eens een zware dobber worden... Al snel werd mijn vermoeden bevestigd. Nochtans zagen de talrijke aanwezige supporters dat het onzer VCNE was dat sterk uit de startblokken schoot. We kwamen immers al snel op voorsprong. Maar ook Zevergem bleef aanklampen en de kijklustigen genoten van een sterke eerste helft, met degelijk tot zeer goed voetbal.

Dankzij een aantal mooie doelpunten was 3-5 dan ook een logische ruststand. In de 2e helft stak Zevergem nog een tandje bij, maar de vizieren van de Zevergemnaars stonden niet goed genoeg afgesteld. Ofwel troffen ze het doelhout, ofwel stond onze doelwachter prachtig ‘in de weg’... Het was dan ook VCNE dat vrij vlot afwerkte en verder uitliep. Via opnieuw een aantal prachtige doelpunten werd de kloof verder uitgediept.

 

Ik mag mezelf, terecht, een trotse trainer noemen. Mijn duiveltjes speelden vandaag (én de voorbije weken) een heel sterke wedstrijd. Bij wijlen waren er hele mooie combinaties te zien, afgewisseld met individuele hoogstandjes. Ook waren er natuurlijk nog enkele werkpuntjes die naar voren kwamen. Op training proberen we daaraan verder te werken.

 

Volgende (echte?) “duivels” betraden vandaag de Zevergemse arena: Tibo De Boever, Stef Van Beversluys, Thibeau Schobben, Arthur Van Kerkhoven, Lucas Decock, Tijs Martens en Pieter Thomas.

  Stijn, trainer -8

18:15 Gepost door Maurice in Trainer | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.