30-09-07

WELKOM op de site van onze duiveltjes

 

WELKOM OP DE SITE VAN ONZE DUIVELTJES -8  VCNE

 

Zoals je kan zien is de website van onze duiveltjes werkelijkheid geworden.

Ik verwacht wel nog foto's van Petra, van Patrick,

een wedstrijdverslag van Stijn, .....   ??

 

Als jullie iets willen melden, een berichtje posten, foto's laten zien, moeten jullie het maar doorsturen, dan zal ik het op de site plaatsen.

Alle ideeën of opmerkingen zijn welkom, twijfel niet.

De lijst van de spelertjes zal verder aangevuld worden van zodra alle foto's beschikbaar zijn.

 

Veel plezier,

Geert

 

12:18 Gepost door Maurice in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-09-07

Wedstrijdverslag duiveltjes -8 (15 september 2007)

Op een stralende nazomerse zaterdagvoormiddag stond de 3e speeldag van de competitie op het programma. De verplaatsing naar het dichtbij gelegen Zevergem kon wel eens een zware dobber worden... Al snel werd mijn vermoeden bevestigd. Nochtans zagen de talrijke aanwezige supporters dat het onzer VCNE was dat sterk uit de startblokken schoot. We kwamen immers al snel op voorsprong. Maar ook Zevergem bleef aanklampen en de kijklustigen genoten van een sterke eerste helft, met degelijk tot zeer goed voetbal.

Dankzij een aantal mooie doelpunten was 3-5 dan ook een logische ruststand. In de 2e helft stak Zevergem nog een tandje bij, maar de vizieren van de Zevergemnaars stonden niet goed genoeg afgesteld. Ofwel troffen ze het doelhout, ofwel stond onze doelwachter prachtig ‘in de weg’... Het was dan ook VCNE dat vrij vlot afwerkte en verder uitliep. Via opnieuw een aantal prachtige doelpunten werd de kloof verder uitgediept.

 

Ik mag mezelf, terecht, een trotse trainer noemen. Mijn duiveltjes speelden vandaag (én de voorbije weken) een heel sterke wedstrijd. Bij wijlen waren er hele mooie combinaties te zien, afgewisseld met individuele hoogstandjes. Ook waren er natuurlijk nog enkele werkpuntjes die naar voren kwamen. Op training proberen we daaraan verder te werken.

 

Volgende (echte?) “duivels” betraden vandaag de Zevergemse arena: Tibo De Boever, Stef Van Beversluys, Thibeau Schobben, Arthur Van Kerkhoven, Lucas Decock, Tijs Martens en Pieter Thomas.

  Stijn, trainer -8

18:15 Gepost door Maurice in Trainer | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |