29-11-07

De sint

!!!!!!!!!!!!!!!!! Belangrijk belangrijk !!!!!!!!!!!!!

Komende woensdag (5/12) komt de Sint op bezoek bij VCNE.
Hij verwacht de duiveltjes -8 omstreeks 17u15.


Donderdag gaat de training gewoon door om 17uur.

 

Zwarte piet

20:14 Gepost door Maurice in mededeling van de trainer | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Techniek training

Geachte duivels -8,
Eerst en vooral gecondoleerd met de zware nederlaag. Er is echter niets zo eervol als strijdend ten onder gaan...

Ter zake nu: bij deze meld ik u allen dat de techniektrainingen op zaterdagnamiddag tijdelijk niet meer zullen doorgaan, omwille van de naderende examenperiode. De trainingen hervatten ergens in februari; de juiste datum dient nog bepaald te worden.

Met vriendelijke groeten
Jens

17:48 Gepost door Maurice in mededeling van de trainer | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-11-07

Wedstrijdverslag VCNE - St Denijs B : 2-11

VC nazareth Eke – St Denijs B : 2 - 11

De dag begon met een kille ochtend maar transformeerde zich al snel tot een zonnige voetbal-zaterdag. Wisten wij veel dat het blaadje van deze scheurkalender meerdere verrassingen in petto had.  Een topmatch ! Zo diende het sportieve gebeuren van vandaag  zich aan deze week. De bezoekende ploeg had tevens het één en ander recht te zetten (zie vorige week tegen het A-team)

Aangepaste training, tactische besprekingen en opperste concentratie gingen vooraf aan dit Gala der koplopers. Beide ploegen hadden nog geen verlies laten optekenen in de competitie en kwamen uiterst geconcentreerd uit de catacomben van Royal Zandstreet.

Het doel van VCNE wordt ingenomen door Tijs met voor hem Thibeau, links Lucas , rechts Loic, Arthur vooraan en Sander op de bank. Pieter, Stef en Tibo moesten verstek laten.

De match wordt met 4 minuten vertraging afgetrapt en de bezoekers maken onmiddellijk hun reputatie bewaarheid. Vanaf  het fluitsignaal zetten ze druk.

De bal wordt al snel voor de thuis-pot gegooid. Het blauwe verzet is nog onder de indruk van de omstandigheden. Vóór het wegtrekken van het Bengaalse vuur over het stadion staat het reeds 0-2. Twee afvallende ballen die simpel in doel gaan. VC Nazareth-Eke probeert er onderuit te komen maar gaat vervolgens overhaast te werk met 2 doelrijpe kansen. De vrije man wordt door de “overhaaste” bril niet altijd bemerkt.

Op de 8ste minuut staat het 0-3 na een afstandschot van St Denijs dat knap naast de paal in doel verdwijnt. Maae de armada van het fijne penseel begint zijn combinatie-lijnen beter op de mat te trekken. Lucas knalt op de keeper, Thibeau besluit in het zijnet, Arthur mist met zijn rechtse linker en Lucas scheert met een knap schot  de deklat. Deze goede blauwe periode met Sander in de punt belette de tegenstander niet om met een halve omhaal de VCNE-ongewone stand van 0-4 op te dringen.

18de minuut, een knappe volley-pas van Arthur stuurt Thibeau weg in de diepte die furieus de frustratie van het getergde team afschiet met een streep in de linker bovenhoek : eindelijk staat VCNE op het bord : 1 – 4

Het verdere verloop van de eerste helft kent geen treffers meer ondanks een verdienstelijke afstands-poging van Loic. De supporters houden er de hoop in want ze zagen hun blauwe trots de druk op St Denijs verhogen tijdens het einde van deze eerste periode,  deze laatse blijft echter levensgevaarlijk op de counter. Noteren we nog Thibeau die de vezelrijke pasta, opgediend vóór de match, niet goed verwerkt blijkt te hebben.

Na de koffie begint de 2de helft zoals  zijn voorganger : VCNE niet bij de les en een 1 – 6 achterstand in 2 minuten tijd. Tijs weert zich meer dan verdienstelijk in het fel belaagde Nazarethse doel maar kan zich weinig verwijten aan de  1-7 stand.

Op slag van het kwartier noteren we een ziedend schot van Lucas: hoog, richting onderkant lat, maar de St Denijse goalie pakt knap. Aan de andere kant gooit Tijs zich voor een tegenaanval  en moet even naar adem happen na bruusk contact.

Dit verhindert  de interim-goalie niet om enkele minuten later een foto-duik te laten vastleggen op een stevige knal van de groene tegenstand.

De kelk moet leeg tot op de bodem, want tekenend voor deze match : 2 inworpen van St Denijs worden in één tijd binnengeknald . Een snelle counter maakt er zelfs 1 - 10 van.

Dit lijkt voor de sportieve lezer zonder twijfel een één-richting verslag. De  reden hiervoor is te zoeken in de efficiëntie. De blauwe balvirtuozen combineren zich over het algemeen vrij goed tot in de zone van de waarheid, maar deze blijkt vandaag de zone van de ontreddering te zijn.

Arthur bewijst dit door, met links, knal naast de bal te trappen; nochtans pal voor doel na goed te zijn aangespeeld door Lucas. De blauwe spirit echter gebiedt hem in dezelfde actie de bal te recupereren aan het corner punt, de verdediging op het verkeerde been te zetten en met links overhoeks de score en de eer te verdubbelen ... 2 – 10

Het doelpunt op het einde legt de strenge eindscore vast 2 – 11. Trainer Stijn likt zijn wonden en trekt met deze les terug om te beraden met zijn discipelen.

Een verdiende overwinning van een zeer stevig St Denijs die door snelle scherpe acties de blauwe duivels heeft verlamd. Positief voor de Jumpers is dat ze tegen deze gestalte-rijke tegenstander via hun vertrouwd combinatie-voetbal voortdurend aan het doel van St Denijs bleven opduiken.

Man van de Match : Tijs ! Chapeau hoe hij voor elke bal bleef gaan en de kop niet liet zakken ondanks het scoreverloop. That’s the blue spirit !

 Maurice

21:41 Gepost door Maurice in wedstijdverslag | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

18-11-07

Volgende match

Volgende wedstrijd

Zaterdag 24 november  2007

thuis

VCNE - Sint-Denijs B

om 9.30 h

Verzamelen op Zandstraat om 09.00 h

 

Het zal een spannende match worden : alle supporters op post !!!

19:40 Gepost door Maurice in Wedstrijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Wedstrijdverslag St-Denijs - VCNE

Zaterdag 17.11.2007 - 9u30
St.-Denijs A – VCNE : 3 – 7

Het is een koude winterdag : de zon schijnt; er is nauwelijks wind.
De grasmat ligt er bevroren bij : maagdelijk en ongeschonden, op een aantal voetafdrukken na van enkele roekeloze supporters …
Het contrast met het moddergevecht van vorige week kan nauwelijks groter zijn.

PICT0008kopie

PICT0033kopie

 

Kort voor het eerste fluitsignaal, verdwijnt onze ploeg nog snel even naar de kleedkamers.
Sommige supporters denken aan een laatste tactische interventie van Stijn (misschien nog vlug eens de video van de tegenstanders bekijken); anderen gewagen het zich zelfs te spreken over de inname van snelwerkende doping (waarvan onderstaande auteur zich uiteraard volledig distantieert!) …

Het spel komt traag op gang, tot in de 3de minuut Thibeau op doel trapt; de bal komt rechts voor het doel terecht, wordt terug in het centrum gebracht, waar Thibeau zelf met links de 0-1 op het scorebord plaatst.
Alle supporters zijn het er over eens: de start is goed; het kan niet meer mislopen. Hoewel….

In de 6de minuut : een tegenaanval op links, en na een zeer mooie combinatie, een schot vanuit het centrum : 1-1. Wij stonden er bij en keken er naar.
In de 7de minuut gebeurt net hetzelfde: 2-1.
Twijfel maakt zich van de supporters meester. Zou de doping nog niet werken ?

Onze mannen laten echter hun kopjes niet hangen.
· Thibeau schiet als laatste man hard op doel. De keeper pakt.
· Een hoekschop van links en een keihard schot van Lucas.
· Een hoekschop van rechts : Loïc schiet hoog over.

Na deze waarschuwingen wordt het ons menens:
We zijn in de 12de minuut : Lucas en Loïc breken samen door, Loïc laat de bal voor zijn goede vriend die bedankt met een strak schot, hoog in doel. 2-2.
Twee minuten later: Loïc zet voor vanop links, de bal komt net achter de verdedigers terecht, waar Thibeau terug met links de 2-3 scoort.

Eens te meer krijgen de supporters gelijk. Onze ploeg gaat voor een mooie overwinning.
De weerbaarheid van de tegenstander lijkt gebroken.

We noteren de volgende wapenfeiten:
· 15de minuut : een poging op links door Thijs; net geen doelpunt.
· 16de minuut : Stef en Lucas gaan er beiden voor, een hevige botsing volgt, Stef blijft even liggen, gelukkig zonder grote schade.
· 18de minuut : Stef komt in aanraking met een tegenstander : knie tegen knie. Ook nu blijkt de schade gelukkig beperkt.
· 19de minuut : Loïc neemt een voorzet rechtstreeks op de slof. Dit had een wereldgoal kunnen zijn, maar de bal gaat over.
· 21ste minuut : Loïc schiet op doel; de keeper pakt.
· 23de minuut : Thibeau plaatst de bal met links; net naast.
· 24ste minuut : Loïc schiet zeer hard vanuit de 2de lijn. Hij heeft uiteindelijk zijn mooi doelpunt : 2-4.
· 25ste minuut : je zal het niet geloven : een tegenaanval; de tip van Thibeau voorkomt een doelpunt.
· 25ste minuut : een voorzet van Thibeau, Sander krijgt de bal, aarzelt niet en schiet hard en hoog in doel : 2-5. In de herhaling kunnen de supporters nog nagenieten van de mooie trap.
· 27ste minuut : 2 maal een trap op doel, maar de 2-6 komt er net niet.
 St Denijs Westrem - VCNE 3kopie

 

 

 

Na een korte maar verwarmende pauze, nemen onze tegenstanders een snelle start. Ze profiteren van de tijdelijke afwezigheid van onze harde kern supporters om meteen tegen te scoren : 3-5. Om evidente redenen wordt hierop niet verder ingegaan door de verslaggever.

 


We zijn ondertussen reeds 7 minuten ver in de 2de helft.
Sander die de smaak duidelijk te pakken heeft zet voor naar Lucas. Die staat met de rug naar de goal, en schiet al draaiend in één beweging hard op doel, dit tot groot enthousiasme bij de supporters en diepe ontroering bij de verslaggever : 3-6.
In de 9de minuut kan de tip van een verdediger nog net een doelpunt van Sander verhinderen.

Het verdere verloop van de wedstrijd ziet er als volgt uit:
· 10de minuut : Lucas schiet zeer hard, net naast de linkerpaal.
· 12de minuut : Tibo verhindert met een mooie redding de 4-6.
· 13de minuut : Thibeau controleert met links, en schiet met rechts. Net geen doelpunt.
· 19de minuut : Loïc breekt door op links, kapt zich vrij en schiet. Net geen doelpunt.

Ondertussen zijn we in de 24ste minuut. Loïc krijgt de bal, gaat naar links en scoort met een plaatsbal. De 3-7 is een feit, meteen ook de eindstand.

Bij de strafschoppen ontbindt Tibo al zijn duivels. In ware Jean-Marie-stijl pakt hij 5 van de 7 strafschoppen.  Het BEWIJS (klikken aub)
Zijn ploeg bedankt hem in koor : “Merci Tibo, merci Tibo, merci” !

De supporters zijn het ook nu weer roerend eens:
de trainer(s) leveren goed werk en we hebben een goede ploeg.
Laat St.-Denijs B volgende week maar komen.

PICT0053

 

Proficiat aan alle acteurs.

Patrick

14:06 Gepost door Maurice in wedstijdverslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-11-07

Reclame : Nieuw voetbalspel online

WORLD OF SOCCER

 

World of Soccer is een online 3D-voetbalspel voor op de PC. Via internet speel je wedstrijden en competities tegen je vrienden en andere spelers uit héél Nederland en Vlaanderen. Je maakt je team steeds beter door het verzamelen van de World of Soccer cards voor sterkere spelers, nieuwe bewegingen, extra power en beter management. De World of Soccer cards zijn per zes in een boosterpack overal te koop. 

 Misschien iets voor onder de kerstboom?

SCREENS_WEBS_06

www.worldofsoccer.be 

05:49 Gepost door Maurice in Reclame | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

15-11-07

Volgende match

 

Volgende wedstrijd

Zaterdag 17 november  2007

Sint - Denijs - VCNE

om 9.30 h

Verzamelen op Zandstraat om 08.40 h

19:14 Gepost door Maurice in Wedstrijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-11-07

Tornooi Telstar Melle op 10/11/2007

Tornooi Telstar Melle    10/11/2007

 

IMAG0081

 

Dat 11 November de herdenkingsdag van de wapenstilstand in 1918 is zullen we geweten hebben. Onze blauwe strijders en hun gevolg konden dit aan den lijve ondervinden in de loopgraven van Telstar Melle. Dit zondag-tornooi vond plaats in de monding van Melle, een mooi natuurgebied dat reeds enkele jaren droog ligt en zich perfect leent tot het soort voetbal waarvan je de vertraagde beelden best met een vleugje klassieke muziek bekijkt. Dit geheel opgesmukt met een Kerstmarkt-sfeertje rijk aan ghlu-wein, vanille- en andere jenevers en het geschreeuw van schaatsende kinderen.

 6 wedstrijdjes van 15 minuten voor de blauwe sportvrienden en hun trainers-staff. Een evenwichtig verloop dankzij 2x gelijk, 2x winst en 2x verlies (4x4 ware misschien beter). Proficiat aan de ouders om hun oogappels te steunen door dik en dun. Speciale vermelding ook aan Thibeau die helemaal geen modderfiguur wou slaan in deze omstandigheden.Hierbij ook enkele foto’s ter inleving...     

Maurice

                      

19:22 Gepost door Maurice in Tornooi | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-11-07

Wedstrijdverslag VCNE - FCM

VC Nazareth Eke – FC Merelbeke 8- 4 

Eén der corifeën van het Oost-vlaamse jeugdvoetbal komt op bezoek vandaag: FC Merelbeke. Voor vele ouders is het eindeloze Merelbeekse combinatie voetbal nog steeds op het netvlies gebrand ter herinnering aan één der voorgaande confrontaties. Trainer, spelers en supporters keken alle menige weken uit naar dit geladen treffen. De ultieme test voor dit blauwe, getalenteerde Acht-tal.

Moeder natuur zorgde voor een lekker episch herfsttafereel.  Niettemin troonde ijsbeer en jeugdkoning Frankie Frans rond met blote voeten in adidas sluffertjes. De sponsor wil ook wat !

Naar de match nu, met de gelauwerde  1-2-1 opstelling. Arthur zorgt voor het doelgevaar, Tijs en Loic voor de zijdelingse aanvoer, Thibeau pareert de tegenstoten en Tibo is daar voor de ultieme redding. Stef, Lucas en Pieter vatten post op de bank. Merelbeke heeft geen reserven scherp gekregen voor deze opdracht.

‘1 Aanval VCNE, Arthur gaat door op rechts en besluit iets te zwak op de keeper.  Deze kan echter niet klemvast houden waarbij Tijs in de corner-hoek zich vrij wurmt en de bal hard, laag en scherp  in doel knalt . De Merelbeekse goalie is eraan voor de moeite : 1 – 0

‘2 Loic probeert vanuit de tweede lijn maar zijn schot mist richting.

VCNE speelt zijn gekende combinatie spel. FC Merelebeke is echter omgetoverd van een frivool combinerend 5 tal naar een stug blok met stevige pionnen. Vooral nummer 8 houdt menig blauwjumper bezig.

Toch komt het grootste gevaar van het thuisfront. Tijs dwingt een corner af in de vierde minuut en Loic kapt mooi zijn “rechter” vrij op links en torpedeert de keeper. 2 minuten later alweer een corner   voor VCNE na een snelle “Tijse” actie op rechts.

’11 Thibeau gaat in de clinch met de lange 8speler en kan met de tip een schot op doel vermijden.

Ondertussen zijn Stef en Pieter ingekomen voor Arthur en Loic.

’13 Merelbeke stoomt richting Tibo. De blauwe verdediging kan te weinig power terug zetten en de tegenstander scoort mooi met het buitenkantje van dichtbij : 1 -1

Het krachtspel van FCM duwt VCNE naar achter.  Maar dat is zonder sterke Pieter gerekend, Pieter-zonder-vrees duwt  de hele Merelbeekse verdediging richting achterlijn en centert knap op Lucas die jammerlijk mist.

’15 Tibo redt met een ultieme reflex van dichtbij. Beide ploegen draaien op het hoogste toerental. Lucas heeft een poging in één tijd klaar en 30 sec later moet Tibo met ware doodsverachting in de voeten van de aanstormende 8  duiken(word FCM door “8” gesponsord ?). De blauwe doelman verbijt de pijn.

’22 Eindelijk : Stef scoort na corner van Loic maar luttele seconden later staat alles te herbeginnen, FCM  scoort van dichtbij de gelijkmaker : 2 – 2

Dit is ook de ruststand. FC merelbeke heeft geen bank meegebracht en de vraag is of ze dit power-vertoon kunnen aanhouden in de 2 de helft.

De eerste minuut van de tweede helft begint met een redding van Tibo. Het spel gaat heen en weer zonder echt doelgevaar.Tot Tijs een ultieme tackle inzet op, alweer, rugnummer 8 om achterstand te voorkomen.

‘6  Pieter knalt een mooi uitgespeelde open doelkans van dichtbij over.

‘7 Het bobijntje bij FCM begint dan toch stilaan af te geraken.  Een aanval, talrijk aan blauwhemden, wordt door Lucas met ijzige rust binnengelegd : 3 -2

Nog geen minuut later wordt een uitgespeeld doelpunt van VCNE afgekeurd wegens vermeende fout op de Merelbeekse doelwachter.  De scheids is zeker geen thuisfluiter.

’10  Voor Pieter is het zo’n dagje waarin alles lukt behalve de kers op de taart. Hij trapt naast op pas van Lucas en mist nogmaals van dichtbij na een knappe lang uitgesponnen actie van Thibeau. In de 12 minuut bedient hij op zijn beurt  Lucas, deze  vreet de taart met kers en al op : 4 – 2.

1 minuut later hetzelfde scenario en zelfde acteurs : 5 -2. FC merelbeke naar de slachtbank.

’16  Op één van de schaarse tegenstoten  moet Tibo de bal lossen en tikt Merelbeke binnen : 5 – 3

Toch is het al Nazareth wat de klok slaat : in de 17de  minuut bedient Stef Arthur die aan de  2de paal komt binnengeschoven : 6 – 3. Na de herneming trapt Arthur nog naast en besluit Pieter op de keeper.

In de 20 ste minuut komt het “moment de gloire” van Arthur, een verre opbotsende uittrap van Thibeau wordt door Arthur in één tijd over de aanstormende Merelbeekse goalie gelobd : 7 - 3

60 sec later mist dezelfde Arthur de gemakkelijkste goal van dichtbij na snel opkomen van Loic.

’22 Merelbeke kan dan wel niet meer de power ontwikkelen, ze blijven gevaarlijk op de counter : de bal wordt onder Tibo geschoven : 7 – 4

’23 Thibeau kan de verdedigende post verlaten en trekt richting doel, het blauwe dribbelwonder laveert door Merelbeke en neemt ook de keeper te grazen : 8 – 4

De rest zijn formaliteiten en VC Nazareth Eke wint verdient dit duel der titanen. Proficiat aan Thibeau en Tijs die grotendeels de verdedigende leiding en uitvoering tegen dit sterke team tot een perfect einde hebben volbracht en zo de basis konden leggen van deze uitgesproken cijfers. De Triomfzang en Jump klinkt nog door  het Royal Zandstraat stadion.

Maurice

18:05 Gepost door Maurice in wedstijdverslag | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Reclame

En dan nu tijd voor reclame :  super glue

reclame

 

05:40 Gepost door Maurice in Reclame | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-11-07

Woordje van de trainer

Even ter herinnering:

Donderdag 8 november vanaf 18u30: wafelbak.
Na de training mogen zowel onze spelertjes, ouders, broers, zussen, grootouders,... smullen van overheerlijke wafels!


Groeten,

Stijn

20:39 Gepost door Maurice in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-11-07

Tornooi

Zondag 11 november 2007: Tornooi Tenstar Melle

Verzamelen om 12u50 aan de Zandstraat

* 13u50 VCNE - Smetlede
* 14u30 Bottelare - VCNE
* 15u10 VCNE - Daknam
* 15u50 VCNE - C. Melle
* 16u30 VCNE - Gentbrugge

* 16u55 Finalewedstrijd

Ps: alle wedstrijden 1 x 15 minuten

Groeten

Stijn

22:36 Gepost door Maurice in Tornooi | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Volgende match

Volgende wedstrijd

Zaterdag 10 november  2007

thuis

VCNE - FC Merelbeke

om 9.30 h

Verzamelen op Zandstraat om 09.00 h

11:37 Gepost door Maurice in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Wedstrijdverslag Zeveren - VCNE

 ZEVEREN - VC Nazareth-Eke    4 – 7

 

Op de laatste zaterdag van de herfstvakantie werden onze blauwe duivels verwacht op het veld van Zeveren. Het scoutingteam van Zeveren Sportief had goed werk geleverd. Hun opzet was duidelijk : een klein speelveld voorzien en de tegenstander geen ruimte geven.


Toch lijkt het meteen een gemakkelijke wedstrijd te worden, want al na 2 min. tovert Pieter de 0-1 uit zijn linkerschoen. Hierna ijvert hij echter te veel om zelf te blijven scoren, waardoor een drietal kansen jammer genoeg verloren gaan. Ook Tijs komt niet tot scoren; misschien door toedoen van het per vergissing in de weg lopen van de Zeverse trainer ?

Aanvankelijk dus éénrichtingsvoetbal want het duurt tot de 8e minuut voor Tibo’s wanten de eerste keer leder aanraken. En terug gaat Nazareth-Eke in de aanval : het schot van Tijs dat op de paal belandt, kan ook Arthur in de rebound niet omzetten in een doelpunt. Ook de dreigingen van Sander eindigen naast het doel of in de handen van de keeper.

Naarmate de mooie blauwe lucht plaats maakt voor donkere wolken, begint het ook op het veld meer te rommelen en in de 12e minuut worden zowel Loic als onze doelwachter verslagen en staan de bordjes op 1-1. Onmiddellijk hierna volgt opnieuw een reuzenkans voor paars-wit maar deze keer blijft ze onbenut.

Thibeau neemt dan maar het heft in handen maar beslist recht op de keeper. Nooit opgevend probeert hij het in de 16e minuut nogmaals en deze keer met succes; de stand is 1-2.

In de 18e minuut krijgen we echter al terug een verwittiging van Zeveren, maar de bal eindigt nu in het zijnet. Thibeau wil de match beslissen in de eerste helft en stuurt de bal via een mooie hakbeweging richting Arthur, maar hij wil de spanning er nog wat langer inhouden en scoort niet ; we gaan dus rusten met een bescheiden voorsprong.

De tweede helft wordt ingezet met holderdeboldervoetbal en een lichte vorm van paniek sluipt in de gemoederen van onze helden. Een foutje van Tijs achteraan wordt goed opgevangen door onze eigen Jean-Marie Pfaff. Loic mag in deze helft nog eens vooraan spelen en probeert dan ook zijn stempel op de match te drukken, al heeft hij het geluk vandaag niet aan zijn kant. Na 2x slecht uitschieten van de keeper, replyt hij 2x naast doel ; daarna trakteert hij ons op één van zijn mooie bewegingen maar ook dit eindschot eindigt over het doel...

Stef krijgt intussen achteraan steeds meer werk want nog steeds is paars-wit niet onder de indruk ; een hard schot richting onze goal moet gelost worden door Tibo en in de rebound wordt deze kans verzilverd. Wat in de lucht hing, staat nu op het bord : 2-2.

Loic gaat meteen in de tegenaanval, maar komt terug niet voorbij de goed keepende doelman van Zeveren. Nog geen twee minuten later beslist een paarse krullenbol optimaal te profiteren van de verwarring bij onze spelertjes en van halverwege het veld verrast hij iedereen met een loeihard schot tegen de Nazarethse netten ! Stand : 3-2 ... een ongewone situatie : Nazareth-Eke op achtervolgen aangewezen !!

 PICT0022kopie

 

Nu volgt een poosje paniekvoetbal en het moet gezegd... zelfs onze trainer lijkt een beetje zenuwachtig te worden. Hij roept “zijn mannen” tips, bevelen, goede raad en motiverende complimenten toe en jawel : onze topscorer van de dag Loic kan het tij doen keren : we staan terug gelijk. Tijs schiet nog maar eens op de paal. Loic lijkt in de 19e minuut eindelijk de match te beslissen : 3-4.

Het voetbalspelletje zou echter zo mooi niet zijn, mocht het niet spannend blijven tot de match volledig is gespeeld ; Zeveren blijft drukken en nog geen minuut later – nu weliswaar met een flodderbal – komen ze terug langszij.
Net zoals op het einde van de eerste helft beslist Thibeau dat het nu lang genoeg heeft geduurd en in de 24e en 25e minuut scoort hij en drijft zo de score op naar 4-6. In de toegevoegde tijd besluiten Loic en Tijs de match met een onderonsje: eindstand 4-7.

 T2kopie

 

Grote cijfers voor een match die eigenlijk alle kanten opkon en spannend bleef tot in de laatste minuten. De reeks van ongeslagen matchen van de blue devils wordt opnieuw langer : terug een dikke proficiat aan alle spelers, T1 en T2 !

 Sandra

11:27 Gepost door Maurice in wedstijdverslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |