03-02-08

Wedstrijdverslag VCNE - ZWIJNAARDE 11 - 3

VCNE – Zwijnaarde        11-3

  

Om 9.30 h werd het startschot gegeven van wat een kleurrijke wedstrijd moest worden. Letterlijk en figuurlijk.  Tussen de “zwijnaardezen” liepen enkele  Turkjes, Marokkanen en 2 zwartjes.  En er werd van twee kanten getracht te voetballen, allez het nieuwe voetbal zoals onze T2 pleegt te prediken.

015kopie

 

Voor de eerste balrollen waren er eigenlijk maar weinig supporters op post. Het was natuurlijk koud en vroeg op de morgen.

 

 

De eerste tien minuten werd de bal rondgespeeld tussen de Pieter onze goalie van dienst, Loïc als laatste man, Lucas op links, Thibeau op rechts en Sander in de aanval. Stef bevolkte de bank.   De andere blauwe ridders ruilende deze week blijkbaar het rollende leder in voor schuivende latten. Hopelijk hebben ze sneeuw en dergelijke...  (Zou de après-ski even deugd doen als de kantinemomenten?)

037kopie

 

 

 

 

 

 

 

Patat, in de tiende minuut knalde onzer Lucas in zijn fluogele vestje de bal in de netten : 1-0.    De toon was gezet.   In de volgende tien minuten waren er voldoende mogelijkheden :

 

De bal ging van Pieter naar Loïc, die op zijn beurt Sander bediende. Zijn trap vloog in de zijnetten. Op een voorzet van Thibeau strandde Lucas op de keeper.  Tussendoor zagen we ook enkele knappe reddingen van Pieter in de goal. De concentratie stond op zijn gezicht te lezen. In de 16de minuut kon Sander zich niet bedwingen  :  2 - 0.

VCNE - Zwijnaarde 1kopie

  

 

 

 

In de 17de minuut ging Sander door op dezelfde manier vurig aangemoedigd vanuit de spionkop  3 – 0 .

 

Bij Zwijnaarde speelde toch een goed dribbelaarke mee die het Pieter soms knap lastig kon maken, maar telkens met een knappe redding hield hij de nul op het scorebord.

 

Na een goal van Thibeau   4 – 0 mocht Stef invallen op rechts. Stef zorgde voor druk van de flanken maar het was opnieuw Sander die er 5 – 0 van kon maken.

  

In de tweede helft had Thibeau plaatsgenomen in de goal. Waarom hij handschoenen aan had begrepen we niet goed want hij begon toch telkens te dribbelen als hij de bal in de richting van de goal kreeg....

 

De eerste 8 minuten waren er verder geen noemenswaardige wapenfeiten te noteren.

Lucas was in de 10de minuut verantwoordelijk voor de 6 – 0.

Sander scoorde zijn 4 de goal van de dag : 7 – 0.

En Lucas profiteerde van een voorzet van Pieter om de  8 – 0 binnen te rollen.

 

Thibeau kwam als nieuwbakken keeper niet uit zijn doel en zag de 1ste goal van de tegenstander binnenvliegen  :  8 – 1.

 

Nog geen drie minuten later probeerde Thibeau de laatste man te lanceren maar de bal belandde in de voeten van een aanvaller van Zwijnaarde die de kans niet liet liggen :  8 – 2.

VCNE - Zwijnaarde 4kopie 

Marnic moedigde de spelertjes verder aan en scandeerde op regelmatige tijdstippen “SPEEL”. Lucas en Sander gehoorzaamden en maakten er samen 9 – 2 van.

 

In de 19 de minuut floot de scheids een fout op Pieter.  Stef mocht zijn talenten ontplooien en scoorde met een “wereldgoal”  loeihard de 10 – 2.

 

Verder noteerden we nog een weggevertje door onoplettendheid  :  10 – 3.

En Loïc antwoordde hierop 11 – 3 in de counter.

 

VCNE - Zwijnaarde 8kopie

 

 

 

 

Het evenwicht tijdens de strafschoppen lag totaal anders, de tegenstander scoorde bijna elke strafschop en onze duiveltjes schoten meer langs doel dan tussen de palen.

  

Een mooie wedstrijd met mooi voetbal, een monsterscore zoals in het begin van het seizoen,...     de wonde van verleden week kan zo toch een beetje helen.

  

Geert

   

19:53 Gepost door Maurice in wedstijdverslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.